Skab forandringer der ændrer dit liv,
og gør dine problemer irrelevante!

Dorte Joy Juul er unik i sin tilgang til emotionel, spirituel og kognitiv udvikling. De mennesker hun coacher, oplever ikke kun at få et stærkere mindset og en lykkeligere tilværelse. De får også en masse aha-oplevelser, fordi hun tvinger dem til at se indad. Med hendes motto ’styrken kommer indefra’ hjælper Dorte privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med at skabe positive, vedvarende forandringer som booster troen på en selv.

Erhverv

Styrk performance blandt CEO's, ledere og ansatte og gør virksomheden i stand til at lede, sælge og udvikle mere effektiv med fokus på virksomhedens verden, udfordringer og motivationsfaktorer.

Private

Bliv fyldt med aha-oplevelser som viser dig vejen til et stærkere, lykkeligere og mere ærligt liv i balance med dig selv og din omverden og som vender: ‘jeg kan ikke’ til: ‘Jo, jeg kan!’

Dit INDRE er din motor og dit kompas!

Vores indre er den motor, der får os til at køre. Du kan sikkert huske, hvor du har handlet uden at “tænke”. Men mange undertrykker deres indre. Ja, nogle arbejder endda hårdt på ikke at vise sig selv sådan, som man i virkeligheden er. Men hvis du lærer at håndtere dit indre, vil du opleve en styrke som aldrig før. At have en balance mellem det emotionelle, spirituelle og kognitive er nøglen til et succesfuldt liv.

Din hjerne kan tage fejl, men dit indre har tendens til at tale meget tydeligt.

BOOK INTRODUKTION

Forvandlingen fra god ....... til fantastisk!

Dorte Joy Juul har ikke kunnet se det meste af sit liv. Det har gjort, at hun fra helt lille har følt, lyttet og mærket fra yderst til inderst, hvor hun først og fremmest har lært ved at føle. Dorte har brugt sine sanser, intuition, selvbevidsthed, været opmærksom, lært at vende det negative til positivt, set udfordringer som læreprocesser, dyrket the power of words og virkelig lært at lytte til sit indre og sine følelser.

 

I dag hjælper Dorte Joy Juul private, virksomheder, offentlige institutioner, og frivillige organisationer fra inderst til yderst med at (gen)finde sig selv, sin power og den mentale styrke.

Ved hjælp af emotionel, spirituel og kognitiv udvikling tager Dorte Joy Juul dig med på en rejse, hvor det bliver helt tydeligt, hvor det er at du spænder ben for dig selv, når det kommer til uhensigtsmæssig adfærd, tanker, handlinger og følelser.

 

Hun har fokus på at give dig en håndsrækning til hvad der virkelig batter, hvis du ønsker at blive ‘sådan en’, der elsker dig selv med hud og hår – indvendig som udvendig.

 

Et forløb med Dorte Joy Juul er for dig der ønsker at steppe op og tage dig selv og dit liv til næste niveau – i privatlivet såvel som på arbejde.

 

Det er også til dig der famler i blinde ‘udenfor’ dig selv og har fået nok af, at ‘sejle rundt’ i psykologtimer, selvhjælpsbøger, gør-det-selv videoer eller uhåndgribelig tanker – som måske indtil nu endda kun har brudt dig mere ned end bygget dig op.

 

Det er især for dig der er parat til at sadle om og måske gøre noget andet end nogensinde før.

 

Med udgangspunkt i emotionel, spirituel og kognitiv udvikling giver Dorte Joy dig et (k)ærligt los bagi, får dig til at rejse dig “fra sofaen” og lærer dig hvordan du skal håndtere dine tanker, følelser og adfærd for at skabe vedvarende, positive forandringer og gøre dine problemer irrelevante.

Evnen til at kunne styre sine følelser er ensbetydende med at kunne danne og vedligeholde et sundt forhold, både til andre og en selv. Fordi følelser kan smitte. Vi alle kender dette fra erfaring. Når vi har haft en dejlig kaffeaftale med en god ven, så får vi det bedre. Når en tumpe er led overfor os, så får vi det dårligt.

 

Jeg har endnu tilgode at møde det menneske som ikke ved at det er godt at kunne styre sine følelser, have en dialog frem for at skændes og diskutere eller udvise empati og kunne sætte sig ind i den andens sted frem for at at drage for hurtige konklusioner.

 

Disclaimer.

Der er ingen forbindelse imellem det man kan kalde akademisk intelligens og emotionel, spirituel og kognitiv udvikling. En person kan være yderst veluddannet, og klare sig godt i skolen eller på arbejde, men ikke i livet – eller omvendt. Alle kan lære at skabe de her forandringer der vil ændre deres liv for altid.

 

Men ingen har fået et stærkere sind og og bedre selvværd “over natten”… og vel at mærke beholdt det!

 

Forandring der skal holde tager tid, da det er i den vedholdende proces den permanente forandring findes.

Hvis du er klar til at smøge ærmerne op og blive den bedste udgave af dig selv, så kontakt Dorte Joy Juul på på telefon: +45 3033 2379 eller mail: dorte@cosmosevolution.dk eller bestil gratis introduktion.

Opbyg tillid til dig selv!

Du skal have dig selv med for at opnå gode resultater! Hvis du tror, at du kan, har du ret. Hvis du tror, at du ikke kan, har du desværre også ret. Det gælder om at rejse sig fra “sofaen” og komme i gang. Du er i sidste ende den eneste, der kan skabe den forandring, du ønsker dig!

Klar til at knække koden?

Dorte Joy Juul hjælper mennesker fra inderst til yderst, med at (gen)finde sig selv, sin power og den indre styrke.

Dit mind-set, tankemønstre, udtryksformer og beslutninger skaber grundstenene i dit liv – så hvordan du GØR er altafgørende for det liv du lever. Lær at skabe forandringer der ændrer dit liv – og gør dine problemer irrelevante

BOOKE GRATIS INTRODUKTION

Bliv udfordret og hjulpet

Find ud af hvor du præcist skal sætte ind for at knække koden.

Skab positive forandringer

Bliv fodret med bæredygtige værktøjer, viden og aha-oplevelser.

Styrk din indre GPS

Få sparring og indspark til at holde fokus på din udvikling.

Fjern tvivl og frustration

Bliv trænet til at ‘se’ dig selv og andre klart og tydeligt.

Videnskabelige undersøgelser, siger at ca. 60-80 procent af menneskets adfærd ligger i det ubevidste plan. Har du viljen og lysten til at ændre dette, kan Cosmos Evolution hjælpe dig!

COSMOS EVOLUTION
Danmark

Telefon: +45 3033 2379

    Skriv til Cosmos Evolution