Dorte hjælper dig med at finde balance i livet

Dorte Joy Juul hjælper mennesker med at vækste i privatlivet såvel som på arbejde

Med mere end 16 års erfaring med at studere menneskets psyke kan Dorte give dig den rette forståelse og de bedste værktøjer til at ændre mønstre i dit liv. Det kan være alt fra at overkomme stress, angst og depression til blot at ændre dit humør og finde overskud i hverdagen. Dorte hjælper derfor både enkelte individer, institutioner, virksomheder, offentlige og frivillige organisationer gennem individuel coaching, foredrag, seminarer og workshops.

Vil du videre mere om Dorte og hvordan hun kan hjælpe dig til genfinde din mentale styrke i livet?

SKAB FORANDRINGER DER ÆNDRER DIT LIV,
OG GØR DINE PROBLEMER IRRELEVANTE!

Dorte Joy Juul er unik i sin tilgang til emotionel, spirituel og kognitiv udvikling. De mennesker hun coacher, oplever ikke kun at få et stærkere mindset og en lykkeligere tilværelse. De får også en masse aha-oplevelser, fordi hun tvinger dem
til at se indad. Med hendes motto ’styrken kommer indefra’ hjælper Dorte privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med at skabe positive, vedvarende forandringer som booster troen på en selv.

Dit INDRE er din motor og dit kompas!

Vores indre er den motor, der får os til at køre. Du kan sikkert huske, hvor du har handlet uden at “tænke”. Men mange undertrykker deres indre. Ja, nogle arbejder endda hårdt på ikke at vise sig selv sådan, som man i virkeligheden er. Men hvis du lærer at håndtere dit indre, vil du opleve en styrke som aldrig før. At have en balance mellem det emotionelle, spirituelle og kognitive er nøglen til et succesfuldt liv.

Din hjerne kan tage fejl, men dit indre har tendens til at tale meget tydeligt.

Min egen rejse

Barndom

Jeg var meget svagtseende som barn. Jeg fik mine første øjenoperationer, da jeg var omkring 18 – 19 år og sidste omgang da jeg var omkring 42 år. Derefter begyndte jeg at træne mine læse og skrive færdigheder, så jeg går nok under betegnelsen selvlært. Learning by doing!

Da jeg forlod folkeskolen, fik jeg at vide af min lærer, at jeg ikke kunne blive til noget. Men da tro er hvad du tror på, må jeg erkende at jeg ikke delte hans synspunkt.

Jeg må nok takke ham for den bemærkning. Det var der jeg tog beslutningen om at jeg kunne og ville lære det jeg har brug for, når jeg havde brug for det. Han beviste, at det traditionelle uddannelsessystem med deres titler, ikke selv kunne leve op til deres titler. For de kunne ikke se mine kvalifikationer, for jeg tænkte og lærte ikke som normalt. Jeg lærte via visuel tænkningsstrategi, gennem min under- og overbevidsthed via intuitionen. 

Yderligere information

Mindre information

Arbejdsliv

Min frisørkarriere viste mine kvalifikationer for indlevelse og empati. Jeg var bevidst om menneskers ydre og indre verden gennem deres kommunikation som er sindet. Jeg hjalp og guidede dem på det indre og ydre plan.

Det var her min læring tog fart om menneskers adfærd på det bevidste og ubevidste plan.

Yderligere information

Mindre information

el-terapeut

Kort efter jeg startede som selvstændig ville jeg også have kroppen med, så jeg tog en uddannelse som el-terapeut indenfor slankebehandlinger. Underviseren kom fra Singapore hvor krop, sind og sjæl hænger sammen. Hun sagde, at hun vidste alt om kost og ernæring, energien i kroppen bla. akupunktur og hvordan man læser kroppens signaler på det ydre plan. At udfordringen er sindet via adfærden, for den er samlingspunktet der forener og samler det hele i en helhed. Det vil sige, at det er her hele forståelsen ligger gemt.  Jeg havde aldrig hørt ordet adfærd før og at adfærd er sindet. Men det begyndte at give mening med den erfaring jeg havde gennem min frisørkarriere.

Men brikkerne begyndte først for alvor at falde på plads, da jeg skulle til at arbejde med mig selv! 

Yderligere information

Mindre information

Mindset instruktør

Jeg vågnede op en nat og var lam, der var en kortslutning i kroppen, fordi mit sind var presset i bund. Jeg havde stress, angst og depression. Hvad hjælper det at jeg kan hjælpe andre, hvis jeg ikke kan hjælpe mig selv! Tænkte jeg. Så jeg tog uddannelsen til mentalhygiejnisk instruktør, og derefter har jeg studeret sindet i 20 år gennem bla. selvransagelse for at blive selvbevidst om sindet som er vores ord, følelser, emotioner og handlinger gennem valg og beslutninger.

Her opdagede jeg, at energien er værdien for strategien, det er her læren om sindet kommer ind og det hænger sammen med vores kommunikation, for derfra tager vi valg og beslutninger.

Yderligere information

Mindre information

Coach

7 år efter jeg var begyndt at analysere sindet, troede jeg, at jeg skulle være coach, men jeg var ikke sikker.
Normalt arbejder coaches og psykologer med: troen på ikke at være god nok, søgen bekræftelsen, bevise værd mv. Men jeg arbejdede på et dybere plan.

Jeg fik titlen, men coacher gennem visdommen og skærer indtil kernen med det samme.  

Yderligere information

Mindre information

Ledelse

Senere tog jeg ledelse i praksis fordi jeg troede jeg ville være leder, men opdagede hurtigt at det ikke var den vej jeg skulle. Det handlede om adfærd, kommunikationsmodeller og konflikthåndtering. Efter at have analyseret sindet i 20 år kunne jeg se at det handler ikke om konflikthåndtering, men mere vigtig om, hvorfor vi skaber konflikter. Det sker via kommunikationen, som er adfærden og derfra tager vi valg og beslutninger. Det hænger sammen med selvbevidstheden for at blive bevidst.

Yderligere information

Mindre information

Cosmos I Dag

Nu tilbyder jeg coaching som spirituel coach og online forløb for træning af sindet i kommunikationsfærdigheder for selvbevidstheden for at blive bevidst. Personlig udvikling sker gennem selvbevidstheden for at blive bevidst om al den klarhed du har brug for. Brug din visdom og lær gennem hjertet.

Yderligere information

Mindre information

Mission – vision – værdier

Målet for Cosmos Evolutions – hvad tilbyder vi?

Cosmos Evolution hjælper private, virksomheder, offentlige institutioner og frivillige organisationer til en sundere, stærkere og mere meningsfuld tilværelse.

Skab forandringer der ændrer dit liv,
og gør dine problemer irrelevante!

Dorte Joy Juul er unik i sin tilgang til emotionel, spirituel og kognitiv udvikling. De mennesker hun coacher, oplever ikke kun at få et stærkere mindset og en lykkeligere tilværelse. De får også en masse aha-oplevelser, fordi hun tvinger dem til at se indad. Med hendes motto ’styrken kommer indefra’ hjælper Dorte privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med at skabe positive, vedvarende forandringer som booster troen på en selv.

Erhverv

Styrk performance blandt CEO's, ledere og ansatte og gør virksomheden i stand til at lede, sælge og udvikle mere effektivt med fokus på virksomhedens verden, udfordringer og motivationsfaktorer.

Private

Bliv fyldt med aha-oplevelser som viser dig vejen til et stærkere, lykkeligere og mere ærligt liv i balance med dig selv og din omverden og som vender: ‘Jeg kan ikke’ til: ‘Jo, jeg kan!’

Dit INDRE er din motor og dit kompas!

Vores indre er den motor, der får os til at køre. Du kan sikkert huske, hvor du har handlet uden at “tænke”. Men mange undertrykker deres indre. Ja, nogle arbejder endda hårdt på ikke at vise sig selv sådan, som man i virkeligheden er. Men hvis du lærer at håndtere dit indre, vil du opleve en styrke som aldrig før. At have en balance mellem det emotionelle, spirituelle og kognitive er nøglen til et succesfuldt liv.

Din hjerne kan tage fejl, men dit indre har tendens til at tale meget tydeligt.

BOOK INTRODUKTION

Dorte tilbyder følgende kurser:

Dorte Joy Juul har ikke kunnet se det meste af sit liv. Det har gjort, at hun fra helt lille har følt, lyttet og mærket fra yderst til inderst, hvor hun først og fremmest har lært ved at føle. Dorte har brugt sine sanser, intuition, selvbevidsthed, været opmærksom, lært at vende det negative til positivt, set udfordringer som læreprocesser, dyrket the power of words og virkelig lært at lytte til sit indre og sine følelser.

I dag hjælper Dorte Joy Juul private, virksomheder, offentlige institutioner, og frivillige organisationer fra inderst til yderst med at (gen)finde sig selv, sin power og den mentale styrke.

Ved hjælp af emotionel, spirituel og kognitiv udvikling tager Dorte Joy Juul dig med på en rejse, hvor det bliver helt tydeligt, hvor det er at du spænder ben for dig selv, når det kommer til uhensigtsmæssig adfærd, tanker, handlinger og følelser.

Hun har fokus på at give dig en håndsrækning til hvad der virkelig batter, hvis du ønsker at blive ‘sådan en’, der elsker dig selv med hud og hår – indvendig som udvendig.

Et forløb med Dorte Joy Juul er for dig der ønsker at steppe op og tage dig selv og dit liv til næste niveau – i privatlivet såvel som på arbejde.

Det er også til dig der famler i blinde ‘udenfor’ dig selv og har fået nok af, at ‘sejle rundt’ i psykologtimer, selvhjælpsbøger, gør-det-selv videoer eller uhåndgribelig tanker – som måske indtil nu endda kun har brudt dig mere ned end bygget dig op.

Det er især for dig der er parat til at sadle om og måske gøre noget andet end nogensinde før.

Med udgangspunkt i emotionel, spirituel og kognitiv udvikling giver Dorte Joy dig et (k)ærligt los bagi, får dig til at rejse dig “fra sofaen” og lærer dig hvordan du skal håndtere dine tanker, følelser og adfærd for at skabe vedvarende, positive forandringer og gøre dine problemer irrelevante.

Evnen til at kunne styre sine følelser er ensbetydende med at kunne danne og vedligeholde et sundt forhold, både til andre og en selv. Fordi følelser kan smitte. Vi alle kender dette fra erfaring. Når vi har haft en dejlig kaffeaftale med en god ven, så får vi det bedre. Når en tumpe er led overfor os, så får vi det dårligt.

Jeg har endnu tilgode at møde det menneske som ikke ved at det er godt at kunne styre sine følelser, have en dialog frem for at skændes og diskutere eller udvise empati og kunne sætte sig ind i den andens sted frem for at at drage for hurtige konklusioner.

Disclaimer.

Der er ingen forbindelse imellem det man kan kalde akademisk intelligens og emotionel, spirituel og kognitiv udvikling. En person kan være yderst veluddannet, og klare sig godt i skolen eller på arbejde, men ikke i livet – eller omvendt. Alle kan lære at skabe de her forandringer der vil ændre deres liv for altid.

Men ingen har fået et stærkere sind og og bedre selvværd “over natten”… og vel at mærke beholdt det!

Forandring der skal holde tager tid, da det er i den vedholdende proces den permanente forandring findes.

Hvis du er klar til at smøge ærmerne op og blive den bedste udgave af dig selv, så kontakt Dorte Joy Juul på på telefon: +45 3033 2379 eller mail: dorte@cosmosevolution.dk eller bestil gratis introduktion.

Opbyg tillid til dig selv!

Du skal have dig selv med for at opnå gode resultater! Hvis du tror, at du kan, har du ret. Hvis du tror, at du ikke kan, har du desværre også ret. Det gælder om at rejse sig fra “sofaen” og komme i gang. Du er i sidste ende den eneste, der kan skabe den forandring, du ønsker dig!

Klar til at knække koden?

Dorte Joy Juul hjælper mennesker fra inderst til yderst, med at (gen)finde sig selv, sin power og den indre styrke.

Dit mind-set, tankemønstre, udtryksformer og beslutninger skaber grundstenene i dit liv – så hvordan du GØR er altafgørende for det liv du lever. Lær at skabe forandringer der ændrer dit liv – og gør dine problemer irrelevante

BOOK GRATIS INTRODUKTION

Bliv udfordret og hjulpet

Find ud af hvor du præcist skal sætte ind for at knække koden.

Skab positive forandringer

Bliv fodret med bæredygtige værktøjer, viden og aha-oplevelser.

Styrk din indre GPS

Få sparring og indspark til at holde fokus på din udvikling.

Fjern tvivl og frustration

Bliv trænet til at ‘se’ dig selv og andre klart og tydeligt.

Videnskabelige undersøgelser, siger at ca. 60-80 procent af menneskets adfærd ligger i det ubevidste plan. Har du viljen og lysten til at ændre dette, kan Cosmos Evolution hjælpe dig!

COSMOS EVOLUTION
Danmark

Telefon: +45 3033 2379

    Skriv til Cosmos Evolution