Dorte Joy Juul hjælper mennesker med at vækste i privatlivet såvel som på arbejde

De seneste 14 år har Dorte Joy Juul studeret vores psyke indefra!

Dorte Joy Juul hjælper private, virksomheder, offentlige institutioner, og frivillige organisationer fra inderst til yderst med at (gen)finde sig selv, sin power og den mentale styrke, så man over tid kan opnå de resultater man ønsker – i total balance med sig selv og sin omverden.

Er du i tvivl om hvordan følelsesmæssig intelligens kan hjælpe dig med at opnå kontrol med dit liv og være i balance med dig selv og din omverden?

Hvem er Dorte Joy Juul?

Jeg kunne ikke se det meste af mit liv. Det har gjort, at jeg er selv lært eller selvuddannet, fordi jeg har brugt andre sanser til at lære med. De sanser og min intuition fornemme energien bag udfordringer og problemer, derfra samler jeg brikkerne til udfordringer og de mål jeg ønsker svar på.

 

Det man i den boglige verden kalder dividende tænkende, når man sætter tingende op til regnskab. Det samme har jeg gjort hele mit liv, ved at skabe værdi i vores adfærd ved at søge sandheden i problemer og udfordringer. Fordi jeg bruger ordet VORES ADFÆRD, er fordi, at adfærd er ord og tanker. Det er de samme ord og tanker vi mennesker bruger, blot på forskellige måder.

 

Vi ser ikke verden som den er, men som vi er. Og da vi er et produkt af vores forældre og de ydere omgivelser der har påvirket os – det er det vi skal rydde op i. Hvem er du og hvad tror du på? Da der er en verden til forskel på at tro og at vide! Bøger er vinden og visdommen er at se forskellen i dine oplevelser så du selv modtager visdom, så ved du.

 

Verden er skabt ud fra det mennesker sender ud fra deres indre JEG. Alt er skabt af ord og tanker af det vi sender ud gennem vores handlinger. Verden handler om det enkelte menneskets adfærd og den måde den påvirker sig selv og verden på.

 

Som 6-7-årige blev jeg bevidst om, at det mennesker sagde og gjorde ikke gik i samme retning. Jeg har levet min intuition, for at lære af visdommen til at se forskellen i mine oplevelser, det den boglige verden kalder positiv tænkning. Positiv tænkning er, at kunne se læren i det negative for at højne sin sjælbevidsthed, din lære for personligudvikling. Lære mennesker ikke af deres fejl, sker de igen og igen indtil man vil se læren, for sådan er universet Cosmos 2 energier, værdien i energi er visdommen eller gaverne, da det er kærlighed til sjælen, din selvbevidsthed.

 

Uden den rette energi, ingen værdi! Ønsker vi værdier ind i virksomheder og samfund, handler det om energi for at få værdi.

 

Hjemmesiden skiller sig nok lidt ud, fordi jeg skiller mig ud, gennem mine selvlærte skriv og udtryksmåder og de fejl der er ved det. Jeg ønsker at stå ved mig selv, derfor lader jeg fejl være på hjemmesiden, så den del af tekstarbejdet har udviklerne Above Standard ikke stået for. Jeg skal ikke bevise mit værd, det lader den boglige verden/uddannelsessystemet om, som man i den intellektuelle/boglige verden kalder værdier.

 

Det jeg kan tilbyde gennem Cosmos Evolution, handler om ordets energi for at få værdier ind i virksomheder, samfund, skoler, familier, osv.

Har du viljen og lysten?

Ved hjælp af følelsesmæssig intelligens, positiv tænkning, øget selvbevidsthed og personlig udvikling tager Dorte dig med på en rejse, hvor det bliver helt tydeligt, hvor det er du spænder ben for dig selv, når det kommer til uhensigtsmæssige adfærd, tanker og handlinger.

 

Dorte Joy Juul har fokus på at give dig en håndsrækning til hvad der virkelig batter, hvis du ønsker at blive ‘sådan en’, der elsker dig selv med hud og hår – indvendig som udvendig.

 

Et forløb med Dorte Joy Juul er for dig der ønsker at steppe op og tage dig selv og dit liv til næste niveau.

 

Det er også til dig der famler i blinde ‘udenfor’ dig selv og har fået nok af, at ‘sejle rundt’ i psykologtimer, selvhjælpsbøger. gør-det-selv videoer eller uhåndgribelig tanker – som måske indtil nu endda kun har brudt dig mere ned end bygget dig op.

 

Det er især for dig der er parat til at sadle om og måske gøre noget andet end nogensinde før.

 

Med udgangspunkt i følelsesmæssig intelligens og positiv tænkning giver Dorte Joy dig en (k)ærligt los bagi, får dig til at rejse dig “fra sofaen” og lærer dig hvordan du skal styre dine tanker, følelser og adfærd for at leve balanceret.

 

Som Dorte siger:

 

 

Jeg har endnu tilgode at møde det menneske som ikke ved at det er godt at kunne styre sine følelser, have en dialog frem for at skændes og diskutere eller udvise empati og kunne sætte sig ind i den andens sted frem for at at drage for hurtige konklusioner.

Og …

 

Jeg har også tilgode at møde det menneske som ikke ved det er godt hvis man tænker før man handler og at det er for dumt at sige en masse i som man egentlig ikke mener når det kommer til stykket.

 

Dorte Joy Juul brænder for at arbejde med mennesker, der virkelig ønsker at flytte sig mentalt og følelsesmæssigt – og gøre det til en mission at leve stærkt, positivt og selvbevidst – i tæt kontakt med dine følelser og i balance med omverdenen.

 

Ingen har fået et stærkere sind og og bedre selvværd “over natten”… og vel at mærke beholdt det!

 

Forandring der skal holde tager tid, da det er i den vedholdende proces den permanente forandring skal findes.

 

Så hvis du er klar til at smøge ærmerne op og blive den bedste udgave af dig, så vælg et af de forløb, som passer til dit behov. Eller send mig en mail hvis du er i tvivl, så guider jeg dig gerne: kontakt@cosmosevolution.dk

Personlig udvikling - i krop, sind og sjæl

Er kørt fast i dit liv?

 

Har stort tankemylder?

 

Er du presset maksimalt af dit arbejde, din rolle i familien eller dine egne forventninger til dig selv?

 

Er du ulykkelig og ked af din situation?

 

Længes du efter mere tid til dig selv?

 

I sit arbejde møder Dorte rigtig mange mennesker, der slås med tankemylder, uro, stress, forvirring, frustrationer og afmagt. Hvor det at tage en beslutning, handle, tænke klart eller være i balance med sine følelser, kan virke uoverskuelig – og sommetider helt uoverkommeligt.

 

Dorte kan hjælpe dig i gang med at bygge dit fundament, dit ståsted, hvorpå du kan lade dine talenter, ønsker og drømme udvikle sig.

 

En gratis introduktion hjælper dig til at se og mærke, hvad du kan gøre for at komme ud af din følelse af afmagt, frustration eller tvivl.

Book introduktion og bliv klogere på hvordan du kommer videre.

Forandring tager tid!
Og som din mentor og coach søger Dorte for at:

At du vil få større selvværd og lære at elske dig selv med hud og hår.

 

At du bliver stærkere og sundere mentalt.

 

At du lærer hvordan du skal tænke, føle og handle for at leve balanceret.

 

At du bliver tilfreds med dig selv. Du får et tilpasset udviklingsprogram(mer) der vil garantere dig fremgang og udvikling.

 

At du tør at bevæge dig ‘klogt’ og turde træde ud af din komfortzone.

 

At du bliver udfordret og hjulpet hele vejen rundt og på alle parametre i dit liv – mentalt og emotionelt.

 

At du opnår mærkbare resultater.

 

At du finder ud af hvor du præcist skal sætte ind for at knække koden.

 

At du får lagt en klar og tydelig retning for din “rejse”.

 

At du ikke er i tvivl om hvor du er på vej hen, og hvad du skal.

 

At du ‘ser’ dig selv i et klare lys.

 

At du bliver udfordret så du “flytter dig” de steder det er nødvendigt.

 

At du bliver støttet, hjulpet og bakket op.

 

At du bliver fodret med bæredygtige værktøjer, til at træde ud af komfortzonen.

 

At lære dig hvordan du skaber et balanceret forhold til dig selv – fra et selvkærligt og ærligt sted.

 

At du får mere energi, motivation og gå-på-mod i processen.

 

At give dig sparring og positive indspark til at holde fokus på din retning.

 

At møde dig i øjenhøjde.

 

At bryde dig og dine gamle destruktive mønstre ned, så du kan bygge dig selv op – stærkere end nogensinde før.

 

At du øger din livskvalitet.

 

At det du tænker, siger og gør trækker i samme retning

Book din gratis introduktion i dag.

Seneste artikler

Paradigmeskifte i bevidsthed! Ny samarbejdeskultur

Er du /i parat til at gøre din del af helheden, fordi verden er energi. Negativ eller positiv! Du & vi er skaberne! Når problemer ikke eksisterer! Hvorfor eksistere de så?

Læs mere
Livs lang læring gennem selvbevidsthed

Livs lang læring gennem selvbevidsthed via følelsesmæssig intelligens – værdier – ordets-kraft og energien i handling.

Læs mere
Følelsesintelligens

Har du lyst til, at lærer om dit indre GPS system, for at styrke dine valg og beslutninger, så er det her uden tvivl noget for dig.

Læs mere