Dorte Joy Juul hjælper mennesker med at vækste i privatlivet såvel som på arbejde

Dorte hjælper dig med at finde balance i livet

Med mere end 16 års erfaring med at studere menneskets psyke kan Dorte give dig den rette forståelse og de bedste værktøjer til at ændre mønstre i dit liv. Det kan være alt fra at overkomme stress, angst og depression til blot at ændre dit humør og finde overskud i hverdagen. Dorte hjælper derfor både enkelte individer, institutioner, virksomheder, offentlige og frivillige organisationer gennem individuel coaching, foredrag, seminarer og workshops.

Vil du videre mere om Dorte og hvordan hun kan hjælpe dig til genfinde din mentale styrke i livet?

Booke en gratis introduktion allerede i dag

Hvem er Dorte? Mentor, coach og personlig vejleder

Lige siden barndommen har Dorte haft en forståelse for verden og for mennesker i den. Dorte fortæller selv om sin baggrund og motivation for at hjælpe andre:

 

”Jeg kunne ikke se det meste af mit liv. Det har gjort, at jeg er selvlært eller selvuddannet, fordi jeg har brugt andre sanser til at lære med. De sanser og min intuition fornemmer energien bag udfordringer og problemer, derfra samler jeg brikkerne til udfordringer og de mål jeg ønsker svar på.”

 

Udover selvlæring, så har Dorte også gennemgået forskellige uddannelser og certificeringer som:

 

– Ledelse i praksis – Erhvervsakademi Dania

– Terapeut i Metamedicin og Psykosomatisk sygdomsforståelse

– Coach og business coach – Manning Inspire

– Instruktør i mentalhygiejne – Dit mentale fitnesscenter

– El terapeut – Audrey Wong – ’Behandling og adfærd’

 

Udfra både uddannelse og egen indsigt i livet vejleder hun mennesker med en overbevisning om, at vi ser verden gennem både vores handlinger og vores ord – al kommunikation er nemlig adfærd!

 

Noget af det der kan gøre en forskel i vores liv og opfattelse af verden omkring os, er derfor at ændre både den måde vi tænker på, den måde vi opfatter os selv på og den adfærd vi har.

Sådan fik Dorte idéen til Cosmos Evolution

Dorte brænder for at arbejde med mennesker. Da hun som voksen fik sit syn tilbage ved en øjenoperation, begyndte hun efterfølgende at arbejde som frisør. Her mødte hun mange forskellige mennesker, som alle satte sig i hendes frisørstol for at forbedre deres ydre. Men fra at tale med dem om deres hverdag og problemer, fandt hun hurtigt ud af, at det indre fyldte rigtig meget hos mange personer.

 

Dorte opdagede, at der var utrolig mange mennesker, der rent faktisk ønskede at flytte sig mentalt og følelsesmæssigt. Men at de ofte brændte inde med dette ønske, fordi de ikke selv havde de rette værktøjer til at ændre sig. Derfor begyndte hun at uddanne sig selv til at hjælpe folk med at udvikle deres indre styrke og følelser.

 

Hun startede så Cosmos Evolution, hvor hun i dag vejleder og coacher mennesker til at opfylde deres egen mission om at leve stærkt, positivt og selvbevidst. Dorte hjælper dem med at komme i kontakt med deres følelser og indre styrke og på den måde få værdi ind i deres liv, hvad enten det er i skolen, i hjemmet eller på arbejdet, at de mangler energi og balance.

 

Hvem kan Dorte hjælpe?

Har du problemer med at være kørt fast i livet? Har du tankemylder? Har du svært ved at lede dine medarbejdere? Er du presset i hverdagen eller i dit arbejdsliv? Forventer andre for meget af dig? Har du svært ved at se, at du er god nok? Vil du være bedre til at samarbejde? Eller vil du have mere tid til dig selv? Måske udleve en drøm eller pleje et talent?

 

Måske er det slet ikke dig, det handler om. Det kan være, at du ser disse problemstillinger hos dine medarbejdere, kollegaer eller elever. Hvis nogle af de ovenstående problemer fylder hverdagen hos dig selv eller andre omkring dig, så kunne et forløb hos Dorte Joy Juul meget vel være det helt rette. Hun hjælper dig med at ændre dine mønstre, så du kan undgå vrede, dårligt selvværd eller mistrivsel, som ofte opstår på baggrund af andre problemer som en skilsmisse, at du har mistet et job, eller at du er presset på arbejdspladsen. Samtidig er Dorte også helt exceptionel til at se potentiale og ressourcer i andre, og derfor kan hun også hjælpe dig til at realisere dine mål og drømme for livet. Fra at være blind som barn, kender hun alt til, at andre fortæller en, man ikke bliver til noget. Og fra 16 år som selvstændig har hun også stort kendskab til erhvervslivets hårde udfordringer.

Book introduktion og lær hvordan du finder balance i dit liv

Sådan hjælper Dorte dig med din personlige udvikling

Når du vælger et forløb med Dorte hos Cosmos Evolution, vil du skulle udfordre dig selv på mange punkter. Selvom Dorte er din coach og vejleder, er det faktisk dig, der skal gøre det største stykke arbejde for at ændre dit liv. I et forløb hos Dorte vil du blive mødt af hendes positive indfaldsvinkel til alle udfordringer. Du vil især komme til at arbejde med følelsesmæssige intelligens, positiv tænkning, øget selvbevidsthed, kognitiv udvikling og ordets kraft. Gennem dette og 16 forandringer vil Dorte lære dig at tage kontrol over og skabe balance i dit liv.

 

De 16 forandringer er:

 

– Øg din selvbevidsthed

– Styrk din intuition

– Mærk dine sanser

– Have tillid til dig selv

– Stop med at dømme dig selv, og bekæmpe dig selv

– Bliv opmærksom – men ikke overopmærksom

– Hav det rette motiv

– Vær klar over hvad der egentlig betyder noget

– Bliv bevidst om de signaler du udsender

– Forstå at sandheden typisk er subjektiv

– Lær at vende det negative til positivt

– Forstå at udfordringer er læreprocesser

– Kend ordets kraft

– Lyt til dine følelser

– Erkend at ord, følelser og handlinger har sammenhæng

– Begynd at arbejde med dig selv, lære af dig selv og af dine omgivelser

 

Det betyder, at du vil arbejde med både krop, sind og sjæl for at komme af med uhensigtsmæssige tanker og handlinger eller for at lade dit talent eller drøm udvikle sig. Med andre ord får du et solidt fundament til at udvikle dig personligt. Det vil være gennem de ord du bruger, den måde du tænker på og den adfærd du har.

Hvad får du ud af et forløb hos Cosmos Evolution?

Forandring tager tid. Men med et forløb hos Dorte vil du lige så stille begynde at lære, hvordan du skal styre dine tanker, følelser og adfærd for at kunne leve et liv i balance med dig selv og omverdenen. Det er altid individuelt, hvad man får ud af et forløb hos Cosmos Evolution. Forløbet tilrettelægges også udfra, hvad du ønsker at arbejde med og ændre i dit liv – eller hvad personerne i din virksomhed eller institution har behov for at arbejde i dybden med.

 

Du kan blandt andet opnå:

 

– En stærkere og sundere mentalitet

– Evnen til at se dig selv i et andet lys

– Evnen til at komme ud af din komfortzone

– Evnen til at gøre som du tænker

– Øget livskvalitet

– Større selvværd

 

Du kan sådan set opnå lige det, du ønsker at realisere på det mentale og personlige plan. Med andre ord kan du blive den bedste udgave af dig selv!

 

Dorte tilbyder en gratis introduktion, så du få en fornemmelse for, hvordan forløbet kan hjælpe dig eller andre med at få balance i livet.

Stadig i tvivl? Book din gratis introduktion og få afklaring

Seneste artikler

Krop, sind og sjæl = Åndlighed

Krop, sind og sjæl = Åndlighed. Åndlighed er energien vi mennesker trækker på lyset eller mørket, uden den bevidsthed, har man det svært som mennske, virksomhed og samfund. Bevidstheden er vigtigt viden, om man er konstruktiv eller destruktiv i sine valg og beslutninger? Valg og beslutninger er det der har skabt det bureaukrati, styring og kontrol vores samfund styres af. Det spænderben for flow og dræner mennesker, virksomheder. Ja, det kan spænderben for samarbejde, men hvorfor har man skabt alt det negative? (udfordringer og problemer) Man kan heale sig selv og man kan nedbryde sig selv gennem dit mindset, det hanlder om din indfaldsvinkel til at modtag dine udfordringer / problemer. De er læreprocesser til selvbevidstheden for at blive bevidst i kommunikationen.* Al kommunikation er adfærd* Et læringsmiljø for ny virksomhed og samarbejdskultur.

Læs mere
Hvad ligger vi i samarbejde?

Mentalsundhed kommer fra dit mindset! Når det er vores / dine valg og beslutninger der har skabt alt det bureaukrati, regler der spænderben for mennesker / virksomheder gennem styring og kontrol. Ja så har vi selv skabt det gennem ord - handlinger som er dine valg og beslutninger. Vi ser ikke verden som den er, men som vi har skabt den! Du og jeg er skaberne og det er skabt af mindsetet.

Læs mere
Energien er værdien for strategien

Er du bevidst i dine valg og beslutninger? Er de Konstruktive eller destruktive? Energien er værdien for strategien, tænker vi positiv eller negative. Se videoen

Læs mere