Konsulent & business coach

Dorte Joy understøtter skoler, det politiske system, virksomheden > chef, leder og medarbejder i processer < til at effektivisere kvaliteten i Learning – Leading – teamudvikling.

Få værdier ind: Styrk processen i kommunikation, sammenhæng mellem EQ og IQ i handling som styrker valg og beslutning i værdier, arbejdsmiljøet og ledelse. Holistisk helhed hvor selvledelse og værdibaseret ledelse er bærende. Emner: Ny møde kultur. Ny projekt og samarbejdskultur. (Strategi og værdier HRD+)

Hvad vil det give I profit?

Jeg kan se, at hele verdens værdigrundlag bygger på mistillid, så her er vores strategi. Lær hvordan i vender den til tillid. Tillidsbaseret ledelse, hvor det hele bliver vendt på hovedet.

Man har brugt billarter verden over på psykisk arbejdsmiljø, sygfraværsdage, struktureret ledelse til projekter, der ikke når i mål osv.

De penge kan vi bruge mere konstruktivt, når vi får visdommen til at se forskellen i vores skabelsesprocesser. Når man bliver bevidst om, hvordan problemer opstår, bliver de nemmere at løse. Hvis man tør at leve tilliden. Det er bla. årsagen til alle den angst og de angstdepressioner, man oplever i dag.

Jeg kan optimere disse ressourcer, ved at lytte og se hvad man laver og hvad man gør i processerne. (Jeg understøtter jer i, at kan se jeres muligheder til at se og lære i processen.) Så samarbejde og relationer styrker fællesskabet til at nå fælles mål.

⦁ Få nogle redskaber til processerne, og ny ledende kultur.
⦁ Mestrer de komponent til at se helheden i valg og beslutninger. (GPS i valg og beslutninger).
⦁ Træning i at opløse indre landkort.
⦁ Hvordan kan EQ styrke din IQ.
⦁ Værdibaseret ledelse (Hvordan får vi værdier ind i virksomheden).
⦁ Det giver et indblik i at se helheden i processer.

Hvor selvledelse og relationsbaseret samarbejde bliver implementeret
Learning – Leading – teamudvikling i virksomhedsprocesser HHH.

⦁ – Hvad er årsagen?
⦁ – Hvordan er konflikten opstået? Skabelsen
⦁ – Hvordan når vi i mål. Eller hvor hen >>retningsprocesser<<

 

Tal med en ekspert

 

Er du i tvivl om vi hos Cosmos Evolution kan hjælpe dig?

Bestil Konsulent & business coach 90 min.