03 nov 2018

BY: Dorte Joy Juul

Coaching

Comments: Ingen kommentarer

Coach dit selvværd med selv-Coaching:  Elsk dig selv! Væk din taknemlighed og find modet til sårbarheden, der find man sin indre glæde 🙂

Følelsesintelligens er tiltrækningen til selvværd, kærlighed, relationer, samhørighed og indre glæde. Alt succes er skabt indefra. Din glæde og taknemlighed er vigtig, den energi skaber en bedre verden til dig, mig og vores børn. Bliv den bedste udgave af selv.

Taknemlighed kommer når du elsker dig selv

Psyke + sygdoms forståelse og strategisk selvforståelse

Her bruger man hinanden til relation og samhørighed i samarbejde. Hjælp med at gør hinanden gode i en og samme arbejdsgang. Taknemlighed vil blomstre. Ubevidste adfærd kommer op til bevidsthed. Sindets skyggesider er der kun så længe du giver dem lov.

Det er fortiden der har indhentet os. Din hjerne er som en computer, hvis man ikke rydder op i den, kan det være svært at finde de sande valg til flow. Det du lærte som barn er ofte ikke brugbart som voksen!  Lær at tag valg med hjertet, lev livet enkelt, det er lettere end du tror. Formater din hjerne derved skab du bro hjerte og hjernen ved bla. selvcoaching gennem kommunikations færdigheder. Kommunikationen er magt til sandheden! * En ny Dimension & New Age Cosmos to energier vi har i verden.

Personlig coaching & coaching over nettet, med kommunikation færdigheder

Hjernen er lige som Google og komme med de forslag vi er vant til at bruge. Men hjernen ved ikke, at det vi lærte som barn var forsvarsværker. Så den bliver bare ved med at bruge de forsvarsværker vi lærte med følelserne. Følelserne er din indre GPS! Mange tror at forsvarsværker er følelser! Det er de ikke, det er affald! Som du selv kan rydde op i med din selvbevidsthed. Der er fire elementer i valg og beslutninger for at se om det vi siger og det vi gør, også går i samme retning.

Gør dine svagheder til din styrke. Jo mere du ved om dig selv, jo bedre kan du gennemskue og navigere overfor andre til at styrke dit flow

  • Hvordan vores forsvarsværker påvirker os
  • Hvordan bliver man bevidst om sine forsvarsværker (adfærd)?
  • Hvordan påvirker det vores samarbejde?
  • Hvordan påvirker det vores valg og beslutninger?
  • Hvordan er forsvarsværker skabt?
  1. Vi er hinandens læreprocesser.
  2. Vi er hinandens trivsels- og arbejdsmiljø til at nå fælles mål.
  3. Vi er hinandens ro og balance.

Selvledelse & forandringsledelse er at kunne lede sig selv. Individuel læring og fælles læring

Undervisning i EQ – værdier og kosmos kommunikations færdigheder, hvor de gennemgribende værktøjer kan bruges i hverdagen. Det vil give de enkelte teams og personer mulighed for at se sin egen styrke og ressourcer. Samtidig vil det også give indsigt og klarhed på, hvor den enkelte kan styrke sig selv, og gennem den erkendelse vil teamudviklingen og fælles ledelse skabe større vækst og bedre trivsel, som forebygger et godt arbejdsmiljø. Det bevirker ligeledes, at der skabes et sundt værdigrundlag og målsætning i en og samme arbejdsgang.

Kontakt tlf. +45 30332379 eller dorte@cosmosevolution.dk

Hør nærmere på gruppe coaching, så du kommer på det rigtige hold og hvordan det foregår. Det er hvor vi lærer af hinanden og trænes i at bruge hinanden på flere niveau.

Send mail eller ring for at komme med Emne, hvor du har brug for klarhed på.

Mål/Emner at tage op: Virksomhedsleder – Arbejde – Samarbejde – Familie – Skole – Parforhold – at være teenager. Andet.

Se dit ansvarsområde i vores fællesskab om helheden!  Give og modtag i Kærlighed, det gør verden smuk.

Når temperament koger over!!!  Derfor skal din indre GPS trænes

Vi kan ikke være noget for andre, før end vi kan være det for os selv!  Det gælder også til dine børn! Din GPS; Følelsesintelligens er vejen til din indre sandhed og frihed.

Du kan være nok så afholdt, men under pres kan din personlighed skifte karakter, og det bør du tage alvorligt. Ellers risikerer du både at spænde ben for organisationens udvikling og din karriere, familie og andre omkring dig. Reagerende adfærd, er blot en afmagt for ikke at se sandheden i de ting man står i.

Opløs dine skyggesider. Du fortjener det 🙂 Det er lettere end du tror.
Det der linker os sammen, er vores valg og beslutninger

Kosmos: Når ledelse og selvledelse flettes sammen

Vidste du, at der er 4 elementer i valg og beslutninger, for at se om det vi siger og det vi gør, også går i samme retning. Det er vigtig i processer for at nå sine mål.

Kosmos er ny selvledelses koncept og personligselvudvikling.

Skriv et svar