Coaching i selvbevidsthed

Dorte Joy Juul giver dig gaven til at se læren i din udfordring, på den måde vokser din selvbevidsthed. Det gør din svaghed til din styrke, jo mere selvbevidst du er, jo bedre er du til at navigere i dine udfordringer, som er din lære for personlig selvudvikling /selvindsigt. Det er som at pille et løg, men der er mange løg at pille, og de sidste løg skal du selv pille, der i styrker du troen i dine handlinger og troen på dig selv i kærlighed. Først der, kan vi i sandhed være noget for os selv og andre. Selvledelse, er at lede sig selv.

Hvorfor er udfordringer og problemer skabt?

Det er kun et problem, fordi du eller i har brug for at lære af udfordringen. Det der kan være en udfordring for dig/jer, behøves ikke at være det for mange andre og omvendt. Livet er personligselvudvikling, vi har blot ikke lært at se på det vi sender ud og det vi modtager i vores kommunikation. Ikke spirituelt for her ser og lære man et holistisk mindset.

Dorte Joy har altid søgt sandheden i problemerne, for at se hvorfor og hvordan man skaber dem. Dortes viden kan komme dig/jer til gode, for din personlige udvikling, hvor svaghed bliver til styrke!

Din energi er vigtig, i relationer. Hvad for en energi trækker du på?

Hvis du køber 4 coaching og får den 5 gratis.

 

Tal med en ekspert

 

Er du i tvivl om vi hos Cosmos Evolution kan hjælpe dig?

Individuel Coaching & business coach 90 min.