Individuel coaching
Individuel Coaching 55 min

Dorte Joy skiller sig ud, ved at giver dig gaven til at se læreren i dine udfordring >lys<, det gør din svaghed til din styrke. Jo mere selvbevidst du er, jo bedre er du til at navigere i dine udfordringer for personlig selvudvikling. Det er lige som at pille et løg, men der er mange løg at pille, og de sidste løg skal du selv pille, der i styrker du troen i dine handlinger, og troen på dig selv i kærlighed. Først der, kan vi i sandhed være noget for os selv og andre. Livet er personligselvudvikling.

Hvorfor er udfordringer og problemer skabt? Det er kun et problem, fordi du har brug for at lære af udfordringen. Det der kan være en udfordring for dig, behøves ikke at være det for mange andre og omvendt. Dorte Joy har altid søgt sandheden i problemerne, for at se hvorfor og hvordan man skaber dem, og Dortes viden kan komme dig til gode i din personlige udvikling, hvor svaghed bliver til styrke!

Emner er eks. Stress – Familie – Arbejde – Afhængighed – Lav selvværd – Skoleproblemer – Mobning. Eller måske du blot har nogle mål du ønsker at opnå. Osv.

Hvis du køber 4 coaching og får den 5 gratis.

 

Tal med en ekspert

 

Er du i tvivl om vi hos Cosmos Evolution kan hjælpe dig?

Bestil individuel coaching 60 min.